Lifestyle

Χάρης Βαφειάς: «Αν πάει ο γιος μου και πει ότι εμείς έχουμε ωραίο αυτοκίνητο θα φάει τιμωρία»

«Τα παιδιά μου νομίζουν ότι νοικιάζουμε το εξοχικό μας και αυτό το κάνω για να μην πουν στους φίλους τους ότι εμείς έχουμε ένα ωραίο εξοχικό με πισίνα», αποκάλυψε ο Χάρης Βαφειάς.

Ο Χάρης Βαφειάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή (30.05.2025), όπου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο εφοπλιστής και κριτής του Dragon’s Den εξήγησε πως πρόκειται για ένα κόλπο, ώστε να μη γίνεται επίδειξη πλούτου από τη μεριά τους.

Ως πατέρας ο ίδιος είπε ότι είναι αυστηρός, αφού το να κάνει επίδειξη των όσων έχει κατακτήσει με τις επιχειρήσεις του, δεν είναι κάτι που έχει μάθει να κάνει. Σε περίπτωση, πρόσθεσε ο Χάρης Βαφειάς, που τα παιδιά του δεν συμμορφώνονται με αυτόν τον τρόπο σκέψης θα ακολουθήσει κάποια τιμωρία. 

«Είμαι αυστηρός με τα παιδιά μου. Για παράδειγμα, έχω ένα ωραίο αυτοκίνητο, αν πάει ο γιος μου στην τάξη και πει ότι εμείς έχουμε αυτό το αυτοκίνητο θα φάει τιμωρία.

Δεν θέλω να γίνεται καθόλου επίδειξη του πλούτου, γιατί δεν έχω μάθει έτσι. Επίσης, ένα άλλο κόλπο που κάνω είναι ότι δεν θα μάθουν τα παιδιά ότι είναι δικό μας το εξοχικό.

Νομίζουν ότι το νοικιάζουμε και αυτό το κάνω για να μην πουν στους φίλους τους ότι εμείς έχουμε ένα ωραίο εξοχικό με πισίνα. Το σπίτι νοικιάζεται για έναν μήνα το καλοκαίρι», είπε ο Χάρης Βαφειάς.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη υιοθέτησαν αδέσποτο από το καταφύγιο της Κατρίνας Τσάνταλη και της Τόνιας Σωτηροπούλου

admin

Συντετριμμένη η Αντζελίνα Τζολί: Φήμες ότι η κόρη της Σιλό έφυγε από το σπίτι για να ζήσει με τη σύντροφό της στο Λος Άντζελες

admin

Αναστασία Παντούση και Ιωάννης Παπαζήσης κάνουν διακοπές – Οι πόζες με μαγιό

admin