Lifestyle

Σίνθια Νίξον για «Sex and the city»: Ήταν πάντα πολύ δύσκολο να συμμετέχω σε μια σειρά που ήταν τόσο λευκή

Το «Sex and the City» έχει αναθρέψει γενιές και γενιές και εξακολουθεί να παραμένει μια σειρά που διδάσκει άλλες τόσες και άλλες τόσες- Αλλά ακόμα και και για τη Σίνθια Νίξον την αγαπημένη «Miranda Hobbes», υπάρχουν πτυχές της σειράς που θα ήθελε να αλλάξει.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grazia, η Σίνθια Νίξον δήλωσε ότι το 90% του «Sex and the City», το οποίο προβλήθηκε από το 1998 έως το 2004 για έξι σεζόν, είναι «αρκετά καλό», τονίζοντας παράλληλα πως «ορισμένα πράγματα δεν έχουν πραγματικά ξεπεραστεί με την πάροδο του χρόνου».

«Ήταν πάντα πολύ δύσκολο να συμμετέχω σε μια σειρά που ήταν τόσο λευκή. Πάντα το μισούσα αυτό. Όταν το αναφέραμε, μας είπαν ότι αυτός είναι ο κόσμος της Κάντα Μπούσνελ [συγγραφέας της στήλης της εφημερίδας και του βιβλίου του 1996 στο οποίο βασίζεται η σειρά] και είναι ένας πολύ λευκός κόσμος» εξήγησε.

Επίσης «κάποια από τα τρανς, ή γκέι θέματα ήταν λίγο αποκρουστικά να τα βλέπεις στη σειρά» παραδέχτηκε η ηθοποιός. Ωστόσο παρά τις αστοχίες του το «Sex and the City» θα είναι «για πάντα μια φεμινιστική σειρά όπως και ο χαρακτήρας της».

«Πράγματα που διατυμπάνιζε με θέρμη, νομίζω, έγιναν κοινή γνώση» παρατήρησε η Nίξον. «Φυσικά, στην Αμερική και νομίζω και σε πολλά άλλα μέρη, ο κόσμος κινείται ξανά… μακριά από πολλές φεμινιστικές ιδέες που είχε η Miranda», συμπλήρωσε.

Το διάσημο franchise που εκτός από την αρχική σειρά περιλαμβάνει και δύο κινηματογραφικές ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2008 και το 2010, βρήκε νέα ζωή με την κυκλοφορία του spinoff «And Just Like That…» τον Δεκέμβριο του 2021. Έπειτα από μια επιτυχημένη δεύτερη σεζόν, η σειρά πήρε το πράσινο φως για τρίτη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου.

Στα νέα επεισόδια η Νίξον θα συμπρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά με τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και Κρίστιν Ντέιβις (Kristin Davis), ενώ μαζί τους θα βρεθούν η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) και η Πάτι ΛουΠον (Patti LuPone), σύμφωνα με το People.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αγαπάω τους γονείς μου και τα παιδιά μου και δεν διαφέρουμε από τη μέση ελληνική οικογένεια»

admin

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα 33 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη: «Δε με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια»

admin

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο OnlyFans – Το ποσό που «ζητάει» από τους συνδρομητές

admin