Media

«Μαμά-δες»: Η Αλεξάνδρα Ούστα υποδέχεται τη Βάσω Καβαλιεράτου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η Αλεξάνδρα Ούστα αναλαμβάνει αυτή την Κυριακή (25.05.2025, 15:00, ΕΡΤ1) την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες». 

Ως παρουσιάστρια, η Αλεξάνδρα Ούστα υποδέχεται τις φίλες της, Βάσω Καβαλιεράτου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για να συζητήσουν για τη γονεϊκότητα, τις μεθόδους ανατροφής, τα όρια, τις μητρικές ενοχές, τις φοβίες, τις οθόνες και όχι μόνο!

Με τη Βάσω Καβαλιεράτου μιλούν για την κόρη της και τον σύζυγό της, επίσης καλλιτέχνη, Φοίβο Δεληβοριά.

Με τη διατροφολόγο Μαρία Μεντζέλου μιλούν για το baby-led weaning, που είναι η μέθοδος εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη.

Με την οικογενειακή σύμβουλο, Ερατώ Χατζημιχαλάκη μιλούν για την τιμωρία στα παιδιά και για τα όρια.

Τέλος, συναντά τη φίλη της και επίσης ηθοποιό, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μιλούν για τους δύο γιους της και για τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη.

«Μαμά-δες»: Κάθε Κυριακή, στις 15:00, με μια διαφορετική μαμά στην παρουσίαση.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στη δημοσιότητα ο νέος Χάρι Πότερ – Μοιάζει εκπληκτικά με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ

admin

Έκλεισε η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

admin

Big Brother: Δάκρυα για την αποχώρηση του Χρήστου Γκικουρία – Νέες προκλήσεις για τους 7 συγκατοίκους

admin