Ελλάδα

Ραφήνα: Ένας 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε αμπελώνα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία

Θρίλερ στη Ραφήνα καθώς νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε αμπελώνα το μεσημέρι της Πέμπτης (22/05/2025). Ο άνδρας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο.

Το πτώμα βρέθηκε στην οδό Αρίωνος στο ύψος που βρισκόταν παλαιά το φυτώριο στην περιοχή Μάνδρα Διάκου στη διασταύρωση με την οδό Παναγιάς Γοργοεπηκόου στη Ραφήνα, ενώ ο άνδρας φαίνεται πως έχει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 41χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής είναι γνώριμος των αρχών καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα

Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει αποκλείσει το σημείο και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη από το ίδιο επίκεντρο των 6,1 βαθμών

admin

Δολοφονία στη Ραφήνα: Ένας 46χρονος Αλβανός με ακόμη δυο άτομα έστησαν ραντεβού θανάτου στον 41χρονο

admin

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά, ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

admin