Πολιτική

Kυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων του Gov.gr – Παπαστεργίου: Η επίθεση αντιμετωπίστηκε άμεσα

Κυβερνοεπίθεση, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα, δέχθηκε σήμερα το πρωί (21/05/25) το Gov.gr, όπως είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Στόχος της κυβερνοεπίθεσης ήταν το Υπουργείο Παιδείας, με τους καθηγητές που ξεκινούσαν τις εξετάσεις στα λύκεια να είναι οι πρώτοι που επηρεάστηκαν. Η επίθεση διακόπηκε γρήγορα από τους ανθρώπους του Gov.gr, και οι υπηρεσίες τέθηκαν ξανά σε λειτουργία.

«Σήμερα, το πρωί, το Gov.gr δέχτηκε μια κυβερνοεπίθεση που αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από την ομάδα μας. Παρά την επίθεση, η λειτουργία των υπηρεσιών αποκαταστάθηκε γρήγορα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ σε Λατινοπούλου για τη γενοκτονία των Ποντίων: Θηριωδίες έκανε ο εισβολέας ελληνικός στρατός

admin

Μητσοτάκης: Με τον τετραψήφιο 1566 η εξυπηρέτηση από το ΕΣΥ – Μέρα με τη μέρα κερδίζουμε το μεγάλο στοίχημα της Υγείας

admin

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον «Ευαγγελισμό»: Ενημερώθηκε για το «βραχιολάκι» στα επείγοντα

admin