«Έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για το Σόι σου, περιμένουμε την έγκριση του καναλιού», είπε ο Μελέτης Ηλίας.
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Βuongiorno ήταν σήμερα (19.05.2025) ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο…
«Με προσέχει πολύ η σύζυγός μου. Είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 15 χρόνια, αλλά είμαστε σχεδόν μία 20ετία μαζί. Μείναμε μαζί από την πρώτη βδομάδα της σχέσης μας. Ήταν η πρώτη μου απόπειρα συμβίωσης με μία κοπέλα.
Η κόρη μου τελειώνει την 3η γυμνασίου. Είναι δύσκολο το μουσικό σχολείο. Της αρέσει να τραγουδάει και παίζει τρία μουσικά όργανα. Έβλεπα μια κλίση στο καλλιτεχνικό και μουσικό, αλλά προτίμησε το μουσικό σχολείο.
Υπάρχει μόχθος και ματαίωση πίσω από τις κάμερες, και τα παιδιά χρειάζονται να τους δίνεις την πραγματική εικόνα», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.
Ο Μελέτης Ηλίας είπε στη συνέχεια: «Έκανα δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 για τηλεπαιχνίδι και είπα πως ήταν πανωλεθρία. Πιστεύω δεν τα πήγα καλά. Αν με επιλέξουν θα εκπλαγώ. Πιστεύω πως η τηλεόραση έχει αρχίσει και με υπερεκθέτει με τις τόσες επαναλήψεις σειρών που συμμετέχω.
Νιώθω ότι υπάρχει κόσμος που λέει “πάλι αυτόν;”. Νιώθω ότι πρέπει να γίνει ένα διάλειμμα από αυτή την φάτσα. Πολλές φορές στιγματίζεσαι με έναν ρόλο και ο κόσμος σε ταυτίζει με αυτόν», πρόσθεσε.
Για την σειρά «Το Σόι» ο Μελέτης Ηλίας ανέφερε: «Έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και περιμένουμε την έγκριση του καναλιού. Όλοι θέλουμε από την ομάδα αυτή, θέλουμε να ξανασυναντηθούμε. Οικονομικά τα έχουμε βρει όλοι, χωρίς υπερβολές αλλά σαφώς καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Αν ζητούσαμε παράλογα πράγματα δεν θα κλείναμε. Τώρα περιμένουμε εξελίξεις».
www.newsit.gr