Αθλητικά Νέα

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ πανηγύρισαν με φέρετρο για τη Φενέρμπαχτσε και τον Μουρίνιο την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Γαλατάσαραϊ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, αλλά οι οπαδοί της… ξέφυγαν στους πανηγυρισμούς, σε μία προσπάθεια να πικάρουν τους αντιπάλους τους στη Φενέρμπαχτσε.

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ βγήκαν στους δρόμους για την κατάκτηση του τίτλου στην τουρκική Superlig και κάποιοι από αυτούς έφεραν ψεύτικα φέρετρα από χαρτί στα χέρια τους, με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε.

Ένα από αυτά μάλιστα είχε και φωτογραφία με το πρόσωπο του προπονητή των “κιτρινομπλέ”, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος βρέθηκε συχνά στο “στόχαστρό” τους εξαιτίας και των διαμαρτυριών του για τη διαιτησία.

Κακόγουστη ενέργεια από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπράιτον – Λίβερπουλ 3-2: Νίκη 8άδας από τους «γλάρους» κόντρα στους αδιάφορους πρωταθλητές στην Premier League

admin

Σπανούλης για το Ολυμπιακός – Μονακό: «Και με τον αδερφό μου να παίξω, θέλω να τον σκοτώσω»

admin

ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας 91-67: «Πάρτι» τρίτης θέσης από την Ένωση στην Basket League

admin