Auto-Moto

Formula E: Μοναδικό θέαμα με φοβερές προσπεράσεις στα δύο Grand Prix στο Τόκιο

Με διαφορετικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν ο 8ος και ο 9ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ηλεκτρικών Μονοθεσίων Formula E, στο Τόκιο, με τους οδηγούς να δίνουν μεγάλες μάχες.

Και με διαφορετική σύνθεση στο βάθρο, τις δύο ημέρες, αλλά με μεγάλο κερδισμένο τον Ολιβερ Ρόουλαντ, ο οποίος το Σάββατο τερμάτισε 2ος με τη Nissan και σήμερα ανέβηκε για 4η φορά φέτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το γεγονός αυτό του δίνει τεράστιο αβαντάζ για τη συνέχεια και τη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς έχει προβάδισμα 77 βαθμών από τον δεύτερο Πασκάλ Βερλάιν της Porsche και απομένουν 7 αγώνες για το φινάλε της σεζόν.

Το Σάββατο νικητής ήταν ο Στόφελ Φαντούρντ με Maserati, δεύτερος ο Ρόουλαντ και τρίτος ο Τέιλορ Μπάρναρντ με ΝΕΟΜ McLaren.

Σήμερα Κυριακή κέρδισε ο Ρόουλαντ, αφήνοντας δεύτερο τον Βερλάιν και τρίτο Νταν Τίκτουμ με CUPRA Kiro, που είχε να δει βάθρο 57 αγώνες.

Τα καλύτερα στιγμιότυτα των δύο αγώνων φανερώνουν τον σκληρό ανταγωνισμό.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Kia: Λανσάρει και το ηλεκτρικό EV5

admin

MotoGP: Η Liberty Media με 4,3 δισ. ευρώ πήρε το 84% των μετοχών της Dorna

admin

Το καλύτερο Puma που κατασκευάστηκε ποτέ – Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Puma Gen-E

admin