Media

Eurovision 2025: Επεισοδιακή εμφάνιση του Ισραήλ – Γιουχαΐσματα και προσπάθειες «εισβολέων» να ανέβουν στη σκηνή

Για δεύτερη χρονιά, η συμμετοχή του Ισραήλ προκαλεί «αναταράξεις» στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Φέτος, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, έγιναν δύο απόπειρες «εισβολέων» την ώρα που τραγουδούσε η ερμηνεύτρια το τραγούδι του Ισραήλ, στον τελικό της Eurovision.

Έχουν κυκλοφορήσει και σχετικά βίντεο από τη στιγμή της έντασης, στα social media. 

Αυτό που λένε μάλιστα, πολλοί χρήστες είναι ότι προστέθηκαν ψεύτικα χειροκροτήματα τόσο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ισραήλ στον τελικό της Eurovision, όσο και στην παρέλαση των χωρών, για να «καλυφθεί» ο ήχος από τα γιουχαΐσματα.

Η ερμηνεύτρια πάντως, δεν πτοήθηκε και τελειώνοντας το τραγούδι της, κατέβηκε συγκινημένη από τη σκηνή της Eurovision.

Από νωρίς και έξω από το χώρο που γινόταν ο τελικός, η ένταση είχε χτυπήσει «κόκκινο» για τη συμμετοχή του Ισραήλ, με επεισόδια και συγκρούσεις διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης με τους αστυνομικούς.


www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2025: Ο 24χρονος τενόρος JJ «μάγεψε» την Ευρώπη με μία «Χαμένη Αγάπη» – Από το «The Voice» έως την Κρατική Όπερα της Βιέννης

admin

Η γη της ελιάς – spoiler: Η Βασιλική επισπεύδει τον γάμο της με τον Μιλτιάδη, σοκ για τον Στέφανο

admin

Eurovision 2025: «Νιώθω νικήτρια, και οφείλεται σε όλους εσάς που με στηρίξατε», δηλώνει η Klavdia

admin