Αθλητικά Νέα

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αποδεικνύεται για ένα ακόμα ματς… λύρα εκατό, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε τον θεσμό για 29η φορά στην ιστορία του, κάνοντας το νταμπλ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο κορυφαίος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό που… άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των Πειραιωτών, κάνοντας το 1-0 μόλις στο 9′ της αναμέτρησης.

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού, ο Μαροκινός επιθετικός ενημερώθηκε για την προσωπική του εμπειρία, αφού αναδείχθηκε MVP του “μεγάλου” αγώνα.

Ο Ελ Κααμπί πήρε το βραβείο του αλλά και την αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγο πριν η ομάδα του σηκώσει το τρόπαιο στον αττικό ουρανό. 



Χωρίς κατηγορία

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φλουμινένσε – Τσέλσι 0-2: Με σόου του Ζοάο Πέδρο οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

admin

Η UEFA αλλάζει τους κανόνες για τα νοκ άουτ του Champions League και των Europa και Conference League

admin

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

admin