Media

MasterChef 2025: Ο Βασίλης είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Η νικήτρια μπριγάδα της εξωτερικής δοκιμασίας στη Λακωνία

Στη Λακωνία ταξίδεψαν οι παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15.05.2025). Οι παίκτες των δύο αντίπαλων μπριγάδων του μαγειρικού διαγωνισμού του Star βρέθηκαν σε έναν πανέμορφο ελαιώνα, 20 χιλιόμετρα από τη Σπάρτη.

Κάθε μπριγάδα του MasterChef έπρεπε να ετοιμάσει ένα γεύμα για συνολικά 60 καλεσμένους, ελαιοπαραγωγούς της περιοχής και τις οικογένειές τους, σε ένα διαφορετικό επεισόδιο του ριάλιτι του Star.

Τελικά, 58 καλεσμένοι δοκίμασαν. Οι 44 προτίμησαν τα πιάτα της γκρι μπριγάδας, ενώ οι υπόλοιποι 14 της μπορντό, κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη επικράτησε με τεράστια διαφορά της δεύτερης.

 

Ο αρχηγός της νικήτριας μπριγάδας στις ομαδικές δοκιμασίες έχει το πολύ σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα.

Το πλεονέκτημα αυτό είναι να υποδεικνύει τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

 

Μέχρι στιγμής, μαύρη ποδιά φοράνε ο Λούκας ή Λουκάς και ο Λευτέρης. Ο Νέστορας, αρχηγός των αποψινών νικητών, είπε πως σίγουρα δε θα ψηφίσει κάποιον από την μπριγάδα του και η επιλογή του ήταν ο Βασίλης.

«Πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι καλός. Είναι αρχηγός» είπε ο Νέστορας για να απαντήσει ο Βασίλης: «Το δέχομαι».

 

«Ο Βασίλης καταφέρνει τα πάντα», είπε εκφράζοντας την αισιοδοξία της η Χριστιάνα.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2025: Ρεκόρ 15ετίας στην τηλεθέαση για την ΕΡΤ με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

admin

Φαίη Σκορδά: «Ελπίζω ότι μετά τις συζητήσεις μου με το κανάλι θα γίνουν κάποιες ενισχυτικές αλλαγές στην εκπομπή»

admin

Eurovision 2025 – Klavdia: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό του διαγωνισμού

admin