Αθλητικά Νέα

Τσάμπι Αλόνσο και Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι το 2028

Η εποχή Τσάμπι Αλόνσο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι προ των πυλών. Ο Ισπανός προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής θα διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των Μαδριλένων.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έκανε λόγο για συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Τσάμπι Αλόνσο για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Ο Ρομάνο υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία για τους συνεργάτες του Βάσκου στην Μαδρίτη, με τον Τσάμπι Αλόνσο να πιάνει δουλειά στο FIFA Club World Cup.

Τις επόμενες ημέρες, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποχαιρετήσει τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος κλείνει έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο στον πάγκο της “Βασίλισσας”.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού κολύμβησης η ομάδα 4Χ100μ. μικτή ομαδική εφήβων

admin

«Οι Νάγκετς μπορούν να αναγκάσουν τον Βαλαντσιούνας να μείνει – Είναι επαγγελματίας και έχει συμβόλαιο» γράφουν στο Ντένβερ

admin

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Η Κοπεγχάγη θέλει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

admin