Αθλητικά Νέα

Ο Κέντρικ Ναν φωτογραφήθηκε με τα βραβεία που κατέκτησε στην Euroleague

Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε μια φωτογραφία με τα τρία μεγάλα βραβεία που κατέκτησε στη φετινή Euroleague και συγκεκριμένα εκείνα του πρώτου σκόρερ, της συμμετοχής στην καλύτερη πεντάδα και φυσικά του MVP της διοργάνωσης.

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα το video με τον Κέντρικ Ναν και τα τρόπαιά του, ο οποίος «σάρωσε» τους ατομικούς τίτλους, όντας ο κορυφαίος παίκτης τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της διοργάνωσης στη φετινή Regular Season.

«Δεν μπορούσε να τα κρατήσει όλα μαζί, γι αυτό τα άφησε στο πάτωμα» έγραψε χαρακτηριστικά η διοργάνωση, στην λεζάντα που έβαλε στην ανάρτηση της.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague (23-25 Μαΐου) εκεί που οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το back to back στις κατακτήσεις. 


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ντέρμπι δικεφάλων με φόντο την έξοδο στο Europa League

admin

Mε ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Στέφανο Τσιτσιπά οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής

admin

Πλέι άουτ Super League: Κοντά στη παραμονή ο Βόλος, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την Athens Kallithea

admin