Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Στο νοσοκομείο με γύψο – Οι αναρτήσεις της

Μία… «έκπληξη» έκανε στους followers της η Μαρία Ηλιάκη, η οποία νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες, μετά από κάποιο ατύχημα που είχε.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της από το νοσοκομείο στα Instagram stories της, δεν αποκάλυψε τι είδους ατύχημα είχε, όμως έβγαλε selfie με τον γύψο στο χέρι αλλά φωτογραφήθηκε και με τον γιατρό που έχει αναλάβει την φροντίδα της.

Η παρουσιάστρια παρά το σπασμένο χέρι, δεν έχασε το χαμόγελό της και αναρρώνει με αυτοπεποίθηση και χιούμορ!

«Καλή εβδομάδα να ευχηθώ. Όλα λάθος!» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη δείχνοντας μας το σπασμένο χέρι της.

ScreenshotScreenshot

Σε άλλη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η Μαρία Ηλιάκη πόζαρε με τον γιατρό της γράφοντας: «Ευχαριστώ για την φροντίδα γιατρέ μου. Για τον επόμενη μήνα θα είμαστε αγκαλίτσα, ετοιμάσου!».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή, πέθανε ο πατέρας του

admin

Ζόζεφιν: «Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ ξανά, αλλά είμαι και καλά με μένα προς το παρόν»

admin

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Τον πρώτο καιρό στην Αθήνα δεχόμουν επίθεση, μου έγραφαν «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά»

admin