Αθλητικά Νέα

ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Ντεσπόντοφ να προλάβει Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (Κυριακή 4/5/25, 20:00) με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να βγάζει μέρος από την προπόνηση των «ασπρόμαυρων».

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Κίριλ Ντεσπόντοφ στην κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Ο Βούλγαρος εξτρέμ συμμετείχε την Πεμπτη (1/5/25) στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι του Φαλήρου.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν προθέρμανση και ασκήσεις κατοχής μπάλας. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, τα οποία εργάζονταν εναλλάξ: το ένα στο κομμάτι της τακτικής υπό τις οδηγίες του προπονητή, και το άλλο σε δίτερμα μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (02/05) στις 10:30.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαρτζώκας και Γκαρούμπα είχαν φραστικό επεισόδιο στο Ρεάλ – Ολυμπιακός

admin

Ρεάλ – Ολυμπιακός: Χωρίς Ντεκ και Ιμπάκα οι Μαδριλένοι

admin

Ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς πήρε το βραβείο Sportsmanship για τη σεζόν 2024-25 στο NBA

admin