Αθλητικά Νέα

Ολυμπιακός: Παραμένουν εκτός οι Τόμας Γουόκαπ και Λούκα Βιλντόσα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague, με τους Τόμας Γουόκαπ και Λούκα Βιλντόσα να παραμένουν εκτός προπονήσεων.

Τόμας Γουόκαπ και Λούκα Βιλντόσα συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, στην προσπάθεια να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα τους έχει διαθέσιμους στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, όντας στην τελική ευθεία για την επάνοδό του από το πρόβλημα στη μέση, ενώ ο Αργεντινός ταλαιπωρείται ακόμη από τη θλάση και “παλεύει” να προλάβει τους αγώνες με το νικητή του Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Serie A: Το πρόγραμμα στο φινάλε με τη «σφαγή» για τον τίτλο

admin

Νάπολι – Τζένοα 2-2: «Μπλόκο» για τους «παρτενοπέι» και «φωτιά» στην κορυφή της Serie A

admin

Ο Φερνάντο Σάντος στη βραδιά του Βιεϊρίνια: «Μια ημέρα ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ και μια ημέρα Έλληνας, πάντα Έλληνας»

admin