Αθλητικά Νέα

Καλαμάτα – Κηφισιά: Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα των γηπεδούχων πριν το μεγάλο ντέρμπι

Οι οπαδοί της Καλαμλατας / ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΤΣΙΑΡΗΣ / EUROKINISSI




Οι οπαδοί της Καλαμάτας δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2, απέναντι στην Κηφισιά, με το γήπεδο να γεμίζει ασφυκτικά.

Οι φίλοι της Καλαμάτας στις κερκίδες είχαν μαύρες και άσπρες σημαίες, ενώ ύψωσαν και ένα τεράστιο πιθανό το οποίο ανέφερε: “Η ζωή μας μαύρη, η ψυχή μας θύελλα”.

Όπως είναι λογικό οι παίκτες των δυο ομάδων έμειναν εντυπωσιασμένοι από την μαγική ατμόσφαιρα, η οποία δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα την ζήλευαν ακόμα και ομάδες της Super League.

Ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι θα πάρει τεράστιο προβάδισμα για την άνοδο στην Super League, με την Κηφισιά να είναι στην 1η θέση με 38 πόντους, δυο περισσότερους από την 2η Καλαμάτα, στην προ τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπάνκι: «Θέλει εκδίκηση ο Παναθηναϊκός»

admin

Δημήτρης Ιτούδης: «Η Euroleague μπορεί πια να έχει ακόμη και 24 ομάδες – Με τον Ραγιάκοβιτς τραγουδάμε Αργυρό και πίνουμε ρακί»

admin

 Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόκριση των Γάλλων για «ασφάλεια» θέλει ο Ολυμπιακός

admin