Ελλάδα

Απεργία 9 Απριλίου: Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, θα κινηθούν 09:00 με 21:00

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI




Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν ότι τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κάνουν στάσεις εργασίας την ημέρα της απεργίας, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: ανανέωση του στόλου, διενέργεια προσλήψεων προσωπικού, αναγνώριση της προϋπηρεσίας για τους νεοπροσληφθέντες , αυξήσεις στους μισθούς, συγκοινωνίες δημόσιες, ασφαλείς, σύγχρονες και αξιόπιστες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού.

Κανονικά αναμένεται να κινούνται όλη τη μέρα τα λεωφορεία στις γραμμές του ΟΑΣΑ τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός αύριο: Καταιγίδες σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Σποράδες – Έως 25 βαθμούς ο υδράργυρος

admin

Ζάκυνθος: Ένας 62χρονος χτύπησε με μπολ σκύλου την 53χρονη σύντροφό του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

admin

Bρέθηκε ο 23χρονος Θοδωρής που είχε εξαφανιστεί στον Άγιο Παντελεήμονα στις 7 Μαΐου

admin