Αθλητικά Νέα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπακασέτα, Σένκεφελντ και Κώτσιρα το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (Κυριακή 30/3/25, 21:00), με τον Ρουί Βιτόρια να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ομάδας του τους Τάσο Μπακασέτα, Μπαρτ Σένκεφελντ και Γιάννη Κώτσιρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» και όπως αναμενόταν δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι στο Φάληρο. Μάλιστα ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στα πιτς, κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να προλάβει το επόμενο ντέρμπι του «τριφυλλιού» απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (06/04/2025, 21:30) για την 2η αγωνιστική των playoff.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Πάλμερ – Μπράουν μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην αποστολή του «τριφυλλιού», ενώ κανονικά βρίσκονται και οι παίκτες που απουσίαζαν για τις Εθνικές τους ομάδες.

Η αποστολή

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός πάει στο «Καραϊσκάκης» όντας 3ος στην βαθμολογία, στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και -3 από την 2η ΑΕΚ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Μεντιλίμπαρ ενόψει Champions League και το «είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα» του Ρέτσου

admin

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και το ερυθρόλευκο μήνυμα με τα μετάλλια του Μεντιλίμπαρ

admin

Κέντρικ Ναν: «Υπήρξαν προτάσεις από τις Εθνικές Ελλάδας και Τουρκίας – Δεν έχω πάρει ακόμη κάποια απόφαση»

admin