Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το «δώρο» που της έφερε ο γιος της, Βλάσσης από το σχολείο

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχει αφοσιωθεί πλήρως στους γιους της Βλάσση και Βασίλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πριν από δύο χρόνια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον Βλάσση. Πριν λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλωσόρισε και τον γιος της Βασίλη στον κόσμο.

Ο Βλάσσης έχει μεγαλώσει αρκετά και πηγαίνει ήδη στον παιδικό σταθμό.

Σήμερα Τρίτη (18.03.2025), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε το δώρο που της έφερε ο γιος της, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Screenshot

Πρόκειται για μια ζωγραφιά, την οποία έφτιαξε στο σχολείο του, με την μαμά να την μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ScreenshotScreenshot

Σε δεύτερη ανάρτηση η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία μικρή ανθοδέσμη, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν και αυτο  πρόκειται για «δώρο» από κάποιο μέλος της οικογένειάς της.

 

 

 

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2025 – Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ θα έβαζα χρώμα στην Klavdia και θα κρατούσα τα γυαλιά»

admin

Παύλος Κοντογιαννίδης και Γιάννης Τσιώρης απόψε καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»

admin

Big Brother – Διονυσία Κουκίου: «Στο σπίτι μου έχω οδηγό, δεν ήρθα εδώ για υπηρέτρια»

admin