ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ηχηρό «όχι» στη συμφωνία των Πρεσπών στέλνουν χιλιάδες Έλληνες – Πράκτορες του FBI, ελεύθεροι σκοπευτές, drones και δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ έχουν μετατρέψει σε «φρούριο» το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από το Newsbomb.gr

Με ένα μεγάλο συλλαλητήριο στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι παμμακεδονικές ενώσεις, στις 19:00 το απόγευμα, θα διατρανώσουν χιλιάδες Έλληνες την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών 

Στη Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά των γεγονότων αυτό το Σαββατοκύριακό, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην 83η Διεθνή Έκθεση.

Αυτό που κυριαρχεί είναι το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 19:00, με επίκεντρο το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και φυσικά το Βελλίδειο.

Στο ενωτικό κλίμα που επικράτησε τις προηγούμενες μέρες συμμετείχαν και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, που θα συγκεντρωθούν στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχοντας μέτωπο το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο οποίο μιλά ο πρωθυπουργός.

Στόχος όλων είναι να γίνει ένα παλλαϊκό μεγαλειώδες και ενωτικό συλλαλητήριο, αποτρέποντας τυχόν έκτροπα και επεισόδια.
Η συγκέντρωση θα γίνει στο άγαλμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει πορεία που θα περάσει μπροστά από το Βελλίδειο.

Δείτε εδώ το κάλεσμα για το συλλαλητήριο 

Οι «Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία» έχουν μάλιστα αναρτήσει και σποτάκι, με τον «σχετικό πρόλογο»… για το μεγάλο ενωτικό συλλαλητήριο στο Βελλίδειο.

«Χιλιάδες στη Θεσσαλονίκη, εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα και η Ομογένεια στο Εξωτερικό. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε πλευρά που δεν σέβεται την Ιστορία του Ελληνισμού, την Ιστορική Παρακαταθήκη των Μακεδόνων και την Κυριαρχία του Ελληνικού Κράτους. Όποιος τολμήσει να παίξει με την Μακεδονία θα πάρει την απάντηση που έδωσαν γενιές Ελλήνων με αίμα και αγώνα. Εδώ είναι Ελλάδα δεν διαπραγματευόμαστε και δεν συμβιβαζόμαστε.

Η φωνή μας είναι η δύναμη μας! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!»

«Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.»

mak 1

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και οι Επιτροπές Αγώνα για την Μακεδονία έδωσαν το επίσημο «κάλεσμά» τους για το μεγάλο συλλαλητήριο με σχετική ανακοίνωση, μέσω Δελτίο Τύπου, καθώς και πληροφορίες προς ενημέρωση, για τα δρομολόγια λεωφορείων που θέτουν στην διάθεση των διαδηλωτών -στα περισσότερα μέρη της επικράτειας- προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο.

Η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, ισχυρίζεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ανοίξει «παράθυρο» για μελλοντικές διεκδικήσεις γειτονικών χωρών εις βάρος της Ελλάδας, αναφέρει:

«Για την υπογραφή στις Πρέσπες δε ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη ούτε της Βουλής, ούτε του υπουργικού συμβουλίου, ενώ δίνει τη «μακεδονική» εθνότητα σε σλάβους βαφτίζοντας τη σλαβική τους Γλώσσα ως «μακεδονική».

Τέτοιες απόψεις είχαν μόνο οι προπαγανδιστές στο παρελθόν. Παράλληλα ανοίγει «παράθυρο» για μελλοντικές διεκδικήσεις εκ μέρους των σλάβων των Σκοπίων αλλά κι άλλων γειτόνων που θα αποδειχθούν καταστροφικές για τη χώρα μας».