Ροζ παρασκήνιο – Καμαριέρα τσάκωσε παίκτη του «Survivor 1» με γνωστή τηλεπερσόνα – Βούιξε το νησί μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του Τανιμανίδη με την Μπόμπα στη Σίφνο

«Ροζ» παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα! Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στον παρουσιαστή και στη γυναίκα της καρδιάς του! Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό!

Εκείνος πρώην παίκτης του «Survivor 1», εκείνη γνωστή τηλεπερσόνα! Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο έζησαν τον έρωτά τους, μη μπορώντας να είναι ο ένας μακριά από τον άλλον!

Οι δυο τους διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο σε γνωστή περιοχή της Σίφνου και τυφλοί από έρωτα έζησαν νύχτες γεμάτες πάθος, λογαριάζοντας όμως χωρίς την… καμαριέρα! Μάρτυρας του love story ανάμεσα στα δυο τηλεοπτικά πρόσωπα έγινε -χωρίς να το θέλει- υπάλληλος του ξενοδοχείου, η οποία τους «συνέλαβε» να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Όχι μόνο είχαν ξεχάσει να βάλουν πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση «Μην ενοχλείτε», αλλά είχαν ξεχάσει και να κλειδώσουν! Ετσι η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια έγινε μάρτυρας της… ιδιαίτερης στιγμής τους. Οι δύο celebrities όμως, που το τελευταίο διάστημα έχουν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθένας για δικούς του λόγους, όσο διάστημα παρέμειναν στο νησί δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν αυτό που έχει φουντώσει μέσα τους τους τελευταίους μήνες…

Κάτοικοι του νησιού τούς είδαν να κυκλοφορούν μαζί στα γραφικά σιφνέικα σοκάκια, πιασμένοι μάλιστα χέρι χέρι, αδιαφορώντας αν στο νησί βρίσκονταν πολλοί φωτογράφοι λόγω του γάμου αλλά και παραθεριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τους «αιχμαλωτίσουν» με τα κινητά τους.

Απόσταση «ασφαλείας»

Στη δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα κάθισαν μεν στο ίδιο τραπέζι, αλλά κράτησαν μια απόσταση «ασφαλείας», ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

 

makeleio.gr