Πολιτικά

Ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου με αφορμή το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ως αφορμή για να επιδοθεί σε ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα και να εκφράσει πολιτικές της ακροδεξιάς και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ για οπλοκατοχή, είδε το αποτρόπαιο και φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ανεξέλεγκτη εισροή τζιχαντιστών»

«Γενεσιουργός αιτία για τη ραγδαία αύξηση της βάρβαρης εγκληματικότητας στην Ελλάδα, είναι η ανεξέλεγκτη εισροή εγκληματικών στοιχείων, δολοφόνων, βιαστών, ακόμα και τζιχαντιστών, την οποία υπέθαλψε και υποθάλπει το σύνολο των κυβερνήσεων ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ και φυσικά οι ευεργετικές διατάξεις του ΠΚ για τους κακούργους. Για τις οποίες φυσικά ευθύνονται όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις», αναφέρει ο… πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Βελόπουλος σε μια ερμηνεία για το συγκεκριμένο έγκλημα που μόνο τρικυμία εν κρανίω προδίδει και ακροδεξιά ιδεοληψία που τσακίζει κόκκαλα.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Βελόπουλος ξεθάβει από τις πιο μαύρες περιόδους του μεσοπολέμου και της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής καθώς και της χουντικής περιόδου της χώρας, τη «συνταγή» για την… αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη μέθοδο της εκτόπισης και της εξορίας, αλλά αυτή τη φορά για τους μετανάστες και πρόσφυγες στα ξερονήσια!

«Αλλοδαπά καθάρματα»

«Η Ελληνική Λύση  έχει προτείνει ξεκάθαρα τη δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά προκειμένου να απομακρυνθεί και να απομονωθεί  το σύνολο των παρανόμων μεταναστών μέχρι την τελική τους απέλαση. Αντ’ αυτού, βλέπουμε αλλοδαπά καθάρματα να δρουν ανεξέλεγκτα σε όλο το γεωγραφικό εύρος της πατρίδας μας. Από βιασμούς στην Ρόδο, μέχρι ληστείες στην Θεσσαλονίκη από τους ίδιους δράστες» αναφέρει στο ίδιο πάντα ρατσιστικό παραλήρημα στο οποίο βρίσκεται ο κ. Βελόπουλος.

Λες και το έγκλημα είναι ιδιαιτερότητα συγκεκριμένων εθνικοτήτων, φυλών, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ. Λες και η ελληνική κοινωνία είναι αποκλειστικά μια κοινωνία αγγέλων που δεν έχει στους κόλπους της γηγενή εγκληματικά στοιχεία.

Οπλοκατοχή, οπλοχρησία και θανατική ποινή

Στην ίδια ακροδεξιά κατεύθυνση ο Κυριάκος Βελόπουλος προτείνει την θεσμοθέτηση της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας των πολιτών, αλλά και την επαναφορά της θανατικής ποινής, ενώ χαιρετίζοντας τις αυστηρότητες ποινές για τους εγκληματίες δεν παραλείπει να δείξει και τα πρότυπά του για την αντίστοιχη νομοθεσία όπως η Ουγγαρία του ακροδεξιού Όρμπαν ή η ακροδεξιά κυβέρνηση της Πολωνίας.

«Υπό αυτό το πρίσμα, η Ελληνική Λύση καλωσορίζει την κυβερνητική πρόθεση για την αυστηροποίηση των ποινών για τους δράστες ειδεχθών εγκλημάτων. Η οποία όμως πρέπει να περιλαμβάνει την επαναφορά της «εσχάτης των ποινών». Χωρίς η επίκληση της ΕΕ να αποτελεί τροχοπέδη, διότι χώρες όπως λ.χ. η Ουγγαρία και η Πολωνία έχουν πολλάκις αυτονομηθεί σε θέματα εθνικής νομοθεσίας» τονίζει και προσθέτει:

«Μέγιστος εθνικός κίνδυνος»

«Επιπλέον, όταν το κράτος αποδεικνύεται ανίκανο να προστατεύσει την ζωή και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, υποχρεούται να τους δώσει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας. Η θεσμοθέτηση της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας εντός της οικίας, είναι μονόδρομος.

»Οποιαδήποτε αυστηροποίηση που δεν θα περιλαμβάνει τα ανωτέρω, θα είναι άλλη μία επικοινωνιακή απάτη της κυβέρνησης, απέναντι σε έναν μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Όντως, αυτά που λέει ο Βελόπουλος δεν είναι «τα πολύ ναζιστικά», στο μυαλό του είναι λίγο λιγότερο… Άλλωστε υπάρχουν και οι φούρνοι, οι θάλαμοι αερίων και το Ολοκαύτωμα για τα οποία δεν εισηγήθηκε κάτι. Ίσως στο επόμενο έγκλημα κάτι ν’ ακούσουμε και γι’ αυτά…

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie