Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021 – ΓΕΛ – ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: Έφτασε η ώρα για χιλιάδες μαθητές της Γ’Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, οι οποίοι από σήμερα καλούνται να εξεταστούν στις Πανελλήνιες 2021.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021: Οι υποψήφιοι σήμερα εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και τη Λογοτεχνία (ΓΕΛ), ενώ οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) αρχίζουν την Τρίτη 15/06/2021 με τα Νέα Ελληνικά.

Η ώρα έναρξης για τις Πανελλήνιες 2021 έχει οριστεί στις 8:30 π.μ., ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Tο υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας λίγο μετά τις 10 π.μ.

Αμέσως μετά, ο newsit.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα παρουσιάσει τις προτεινόμενες απαντήσεις για τις Πανελλήνιες 2021. 

Οι υποψήφιοι, οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr

To άρθρο Πανελλήνιες 2021: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie