Μουσικά νέα

Ο J-Hope των BTS γιόρτασε τα γενέθλιά του με δωρεά στο ChildFund Korea

Ο J-Hope στέκεται στο πλευρό των παιδιών.

Ο J-Hope των BTS δώρισε την ημέρα των γενεθλίων του, στις 18 Φεβρουαρίου, 150 εκατομμύρια Γουόν Νότιας Κορέας (περίπου 112.000 ευρώ) σε οργάνωση στήριξης παιδιών.

Συγκεκριμένα η δωρεά είχε αποδέκτη την οργάνωση ChildFund Korea, η οποία παράσχει βοήθεια σε παιδιά με προβλήματα όρασης και ακοής.

Η ChildFund Korea δραστηριοποιείται στην προστασία των παιδιών από το 1948, αρχικά ως Christian Children’s Fund και αργότερα ως ChildFund Alliance.

Σήμερα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη συστημάτων παιδικής πρόνοιας, παρέχει οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη σε παιδιά με ψυχική και σωματική αναπηρία, αλλά επίσης επικεντρώνεται σε δράσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών.

Πέρυσι ο J-Hope, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jung Ho-seok, είχε και πάλι κάνει δωρεά περίπου 75.000 ευρώ στην οργάνωση ChildFund Korea για να βοηθήσει παιδιά που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

«Άκουσα ότι ο αριθμός των οικογενειών που είναι αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις αυξήθηκε σημαντικά λόγω της παρατεταμένης κρίσης του Covid-19 και απαιτείται επειγόντως υποστήριξη των παιδιών με αναπηρίες», δήλωσε το μέλος των BTS.

«Ελπίζω αυτή η δωρεά να διευρύνει το κοινωνικό ενδιαφέρον όσον αφορά τη στήριξη παιδιών με αναπηρίες», υπογράμμισε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος του ChildFund Korea, Lee Je-hoon, ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για τις δωρεές του, δηλώνοντας ότι «επηρεάζει θαυμαστές και θαυμάστριες της μπάντας στην Κορέα και το εξωτερικό, που είναι γνωστοί ως ARMY, να κάνουν επίσης δωρεές για την ενίσχυση των δράσεων της οργάνωσης».

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie