Μουσικά νέα

Οι Judas Priest αναβάλλουν την περιοδεία τους – Το 2022 η συναυλία τους στην Αθήνα

Οι Judas Priest αναβάλουν το ραντεβού με το ευρωπαϊκό κοινό για το καλοκαίρι του 2022.

Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στον εμβολιασμό για τον COVID-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι Judas Priest αποφάσισαν να αναβάλλουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους για την επόμενη χρονιά.

Η νέα ημερομηνία που έχει οριστεί για την εμφάνισή του στην Ελλάδα είναι η Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο Κλειστό Φαλήρου στο πλαίσιο του «Release Athens 2022».

«Δυστυχώς, λόγω συνεχιζόμενων θεμάτων με τον εμβολιασμό για τον COVID-19 στην Ευρώπη ενημερωθήκαμε πως η περιοδεία του 2021 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα.

«Όλες οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για το 2022 και όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες», ενημερώνουν οι Judas Priest.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των Judas Priest, τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο releaseathens.gr και το viva.gr.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ισχύουσες αποφάσεις στο σύνδεσμο releaseathens.gr/voucher-info.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οι αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Από τη μεριά του, το «Release Athens» τονίζει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους καλλιτέχνες όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας, το ρυθμό με τον οποίο προχωράει ο εμβολιασμός και τις κυβερνητικές αποφάσεις – παράγοντες που το φεστιβάλ δεν είναι σε θέση ούτε να προβλέψει ούτε να επηρεάσει.

Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια όλων – συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών – παραμένει η βασική προτεραιότητα του «Release Athens», πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie