Μουσικά νέα

Η Britney Spears θέλει να τερματιστεί η κηδεμονία της αυτό το φθινόπωρο

Η Britney Spears κάνει περαιτέρω ενέργειες για την άμεση λήξη της δικαστικής κηδεμονίας της.

Η Britney Spears θέλει να τερματιστεί η κηδεμονία της «οριστικά και αμετάκλητα» αυτό το φθινόπωρο.

Η 39χρονη τραγουδίστρια δεν έχει τον έλεγχο των υποθέσεων που αφορούν την προσωπική ζωή της και την περιουσία της από το 2008, αλλά ο δικηγόρος της, Mathew Rosengart, έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου προς τον τερματισμό της κηδεμονίας, επειδή «’δεν εξυπηρετεί πλέον νόμιμο σκοπό».

Ωστόσο, επανέλαβε ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητά του είναι η απομάκρυνση του πατέρα της pop star, Jamie Spears, από τη θέση του διαχειριστή της περιουσίας της.

Ο δικηγόρος ζήτησε με αίτημά του προς τη δικαστή Brenda Penny του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες να αντικατασταθεί ο πατέρας της Britney Spears με ένα άλλο πρόσωπο σε «προσωρινή, βραχυπρόθεσμη βάση», αρχής γενομένης από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το» Variety», ο Mathew Rosengart σημειώνει στα δικαστικά έγγραφα ότι η Britney Spears χρειάζεται μετά τον πρόσφατο αρραβώνα της με τον Sam Asghari ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο θα απαιτούσε την εμπλοκή του κηδεμόνα της και υποστήριξε ότι, επειδή οι σχέσεις της τραγουδίστριας και τους πατέρα της έχουν διαρραγεί, η εμπλοκή του «θα εμπόδιζε τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωσης ενός συμβολαίου που όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι είναι προς το συμφέρον της κας Spears».

Britney Spears

Απαντώντας στο αίτημα που κατέθεσε ο Jamie Spears στις 7 Σεπτεμβρίου ζητώντας τη λήξη της κηδεμονίας, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι η Britney «συναινεί πλήρως» στην άρση της κηδεμονίας το συντομότερο δυνατό και τόνισε ότι θα καταθέσει αίτηση για τον τερματισμό της μόλις απομακρυνθεί ο πατέρας της τραγουδίστριας από τη θέση του.

Επίσης ανέφερε ότι η άλλη κηδεμόνας της Britney Spears, η Jodi Montgomery, υποστηρίζει τη λήξη της κηδεμονίας, «υπό την προϋπόθεση της κατάλληλης μετάβασης και της προστασίας των περιουσιακών στοιχείων» της τραγουδίστριας.

Ο Mathew Rosengart ζήτησε από το δικαστήριο να ορίσει ημερομηνία συνεδρίασης για να συζητηθεί ο τερματισμός της κηδεμονίας «το συντομότερο δυνατό» και υποσχέθηκε ότι το σχετικό σχέδιο θα είναι έτοιμο σε εκείνο το σημείο.

Ο δικηγόρος της Britney Spears αμφισβήτησε επίσης το αίτημα του Jamie Spears να αποζημιωθούν από την περιουσία της κόρης του οι αμοιβές της νομικής ομάδας του, ύψους άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Επίσης ο πατέρας της τραγουδίστριας ζήτησε 541.000 δολάρια για «θέματα μέσων ενημέρωσης».

Ο Rosengart δήλωσε ότι θα επιδιώξει την κατάθεση του Jamie ενώπιον του δικαστηρίου για το θέμα της αποζημίωσης, ενώ θα ζητήσει επίσης την υποβολή αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Jamie Spears, απαντώντας στους ισχυρισμούς του δικηγόρου ότι έχει καταχραστεί τη θέση του στον έλεγχο των οικονομικών της κόρης του, έχει αρνηθεί ότι τη διάπραξη κάποιου αδικήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie