Μουσικά νέα

Η Bebe Rexha μιλά για τη σεξουαλική ταυτότητά της: «Είχα σχέση με γυναίκες»

«Είχα σχέση με γυναίκες, αλλά τώρα έχω σχέση με έναν άντρα».

Η Bebe Rexha μιλά για τη σεξουαλική ταυτότητά της και για τη στήριξη που έχει λάβει από τους θαυμαστές της που ανήκουν στην κοινότητα των LGBTQ.

Μιλώντας στο «Gay Times», η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν έχει μια ρητή ετικέτα που τοποθετεί στη σεξουαλικότητά της, γιατί για εκείνη, η έλξη δεν έχει απαραίτητα ετικέτα.

«Αυτό που πιστεύω για τη σεξουαλικότητα είναι το εξής: Είναι μια κλίμακα. Έχω βγει με κοπέλες στο παρελθόν; Ναι. Είχα σχέση με κοπέλες; Ναι, είχα. Και διάσημες, αλλά δεν τις ονομάζω. Ακόμα κι αν ο κόσμος θα πέθαινε να μάθει, όχι! Έχω ερωτευτεί μια κοπέλα; Ναι. Αλλά τώρα, έχω σχέση με έναν άντρα», αποκάλυψε.

Η Bebe Rexha καταλαβαίνει γιατί ετικέτες όπως «αμφιφυλόφιλος» και «πανσεξουαλικός» έχουν νόημα για κάποιους, αλλά για αυτήν, καμία από αυτές τις ετικέτες δεν ταιριάζει με την προσωπική της ταυτότητα.

«Είναι τόσο δύσκολο γιατί όλοι θέλουν να βάλουν τους ανθρώπους σε κουτιά και δεν μου αρέσουν τα κουτιά, όπως μπορείτε να δείτε από τη μουσική μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου κουτιά», τόνισε.

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ακόμα ότι οι προηγούμενες σχέσεις της με γυναίκες ήταν πολύ έντονες για τα προσωπικά της γούστα.

«Το μόνο πράγμα που θα πω είναι ότι όταν έχω σχέση με μια κοπέλα, είναι πολύ συναισθηματικό. Η δύναμη… Προσωπικά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω», είπε.

Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο η Bebe Rexha έχει καταφέρει να είναι πιο ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά της τα τελευταία χρόνια είναι η τεράστια υποστήριξη που έλαβε από τους queer θαυμαστές της στην αρχή της καριέρας της.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσοι μου είπαν πως αποκάλυψαν στους γονείς τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι και τους έδιωξαν και μάζεψαν όλα τα χρήματά τους για να έρθουν στην περιοδεία μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η μουσική μου θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ότι στην πραγματικότητα θα μπορούσε να δώσει στους ανθρώπους δύναμη», σημείωσε.

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie