Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται τον αγαπημένο της Μάνο Νιφλή ,στην Σαντορίνη..

Σήμερα γάμος γίνεται και στην… Σαντορίνη! Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται τον αγαπημένο της, Μάνο Νιφλή στο μαγευτικό νησί!

Το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης με… πέντε κουμπάρους! Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδελφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Ακη Γουρζουλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου. Πέντε οι κουμπάροι και δύο τα παρανυφάκια, που δεν θα είναι άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και ήθελαν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο.

Οι καλεσμένοι του ταιριαστού ζευγαριού υπολογίζονται γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στο «Sea Side by Notos». Η επιθυμία τόσο του Μάνου όσο και της Ελισάβετ είναι να υπάρχει mood κεφιού χωρίς τυπικότητες, που δεν τους ταιριάζουν καθόλου. Το νυφικό που θα φορέσει η ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο θείος της, Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Ελληνα σχεδιαστή.

Οι ίδιοι θα σχεδιάσουν και το κοστούμι του γαμπρού. Το νυφικό θα έχει το χρώμα του πάγου, ενώ το κοστούμι θα είναι μπλε, πάντα κατά τον μετρ Μάκη Τσέλιο, ο οποίος πρόκειται να επιμεληθεί και τις μπομπονιέρες.