Μουσικά νέα

Γιατί δεν θα δώσει ξανά άλλες συνεντεύξεις

Η Halsey υποστηρίζει ότι αλλοιώθηκε το νόημα των δηλώσεών της.

Η Halsey λέει ότι δεν θα δώσει ξανά άλλες συνεντεύξεις καθώς πρόσφατα ένα περιοδικό «σκόπιμα δεν σεβάστηκε» τις προτιμήσεις της όσον αφορά τις αντωνυμίες με τις οποίες θέλει να αναφέρονται σε εκείνη, αλλά και επειδή αλλοιώθηκε το νόημα μίας από τις δηλώσεις της.

Σε μια σειρά tweets που διέγραψε λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια, η οποία είχε ανακοινώσει την απόφασή της να χρησιμοποιεί τόσο τις θηλυκές όσο και τις ουδέτερες αντωνυμίες, κατάκρινε την επιλογή του «Allure» να παραλείψει την ουδέτερη ως προς το φύλο αντωνυμία από τη συνέντευξή της στο περιοδικό.

«Πρώτα ο συντάκτης σας δημιούργησε ένα επίκεντρο στη συνέντευξή μου, τις αντωνυμίες μου και εσείς δεν τις σεβαστήκατε σκόπιμα χωρίς να τις χρησιμοποιήσετε στο άρθρο», έγραψε η Halsey.

Η τραγουδίστρια κατηγόρησε επίσης το περιοδικό ότι προώθησε τη συνέντευξή της αλλοιώνοντας το νόημα μίας από τις δηλώσεις της, αναφερόμενη σε ένα tweet του «Allure» που πλέον έχει διαγραφεί.

«Σε όλη της τη ζωή, η Halsey δυσκολευόταν να βρει την ταυτότητά της ως Μαύρη γυναίκα την οποία αντιλαμβάνεται ο κόσμος ως λευκή (η μητέρα της είναι λευκή και ο πατέρας της είναι Μαύρος). “Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να απορρίψουν πολλές από τις εμπειρίες μου επειδή έχω λευκό παρουσιαστικό”», έγραψε το tweet.

Η Halsey απάντησε: «Στη συνέχεια ο διαχειριστής των λογαριασμών σας αλλοίωσε το νόημα ενός αποσπάσματος στο οποίο μιλάω για το προνόμιο του να είμαι το λευκό παιδί ενός Μαύρου γονέα και σκόπιμα χρησιμοποίησε ένα τμήμα που ήταν η αντίθεση του παραδείγματος που προσπαθούσα να δείξω».

Στη συνέντευξη η τραγουδίστρια είπε: «Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να απορρίψουν πολλές από τις εμπειρίες μου επειδή έχω λευκή εξωτερική εμφάνιση. Ανεξάρτητα από το πόσο έχω κλάψει επειδή δεν συνδέομαι με την οικογένειά μου ή τον πολιτισμό μου με τον τρόπο που θα ήθελα ή επειδή η σερβιτόρα πιστεύει ότι είμαι η μπέιμπι σίτερ όταν βγαίνω με την οικογένειά μου, τίποτα από αυτά δεν θα συγκρίνονταν με τα δάκρυα που έχω χύσει επειδή είμαι σε επίπεδο φαινοτύπου Μαύρη και των μειονεκτημάτων και της βίας που θα αντιμετώπιζα εξαιτίας αυτού».

Η Halsey αναγνώρισε την ειρωνεία της κατάστασης στο tweet της, εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είχε φανερώσει την απογοήτευσή τους για προηγούμενες δηλώσεις της που αλλοιώθηκαν, προσθέτοντας: «Όλα αυτά ειρωνικά σε ένα άρθρο όπου έκανα στο συντάκτη σας την παραδοχή ότι μισώ να κάνω συνεντεύξεις επειδή με εκμεταλλεύονται και αλλοιώνουν τις δηλώσεις μου».

Η pop star σημείωσε ότι το περιοδικό έγραψε πως «δεν δίνει πια συνεντεύξεις» επειδή «δεν μεταφράζονται πολύ καλά στην έντυπη μορφή».

Μετά το tweets της Halsey, το «Allure» ενημέρωσε το άρθρο με τη συνέντευξη της τραγουδίστριας και έγραψε στο Twitter: «Ακούσαμε τα σχόλιά σας και έχετε απόλυτο δίκιο: Τα θαλασσώσαμε. Διορθώνουμε τη συνέντευξή μας με τη Halsey για να χρησιμοποιήσουμε τόσο τις θηλυκές όσο και τις ουδέτερες αντωνυμίες».

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα η Halsey έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς γέννησε ένα αγοράκι.

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie