Αναστάτωση στην Κεφαλονιά: ΘΡΙΛΕΡ με το θάνατο ξανθιάς καλλονής σε γιοτ Μεξικανού κροίσου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπροστά σε ένα θρίλερ διεθνών,πολιτικών και οικονομικών διαστάσεων βρίσκονται λιμενικό και αστυνομία στην Κεφαλονιά.

Την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες της daily mail, το λιμάνι του Αργοστολίου  ξεσηκώθηκε από φωνές μελών πληρώματος του γιοτ maian queen 4, που έγιναν αντιληπτές από κατοίκους της περιοχής καθώς ένα 20χρονο κορίτσι βρισκόταν κρεμασμένο με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού, που ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο, Αλμπέρτο Μπαγϊέρες, όπου σύμφωνα με το  forbs η περιουσία του ξεπερνάει τα 9,6 δις δολάρια, ενώ το γιοτ κοστίζει 140 εκατ. δολάρια.

Άντρες του λιμενικού και του πληρώματος  μετέφεραν την κοπέλα στο νοσοκομείο σε προσπαθώντας καθ” ολη τη διάρκεια να την επαναφέρουν, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από τους ιατρούς του νοσοκομείου της περιοχής η νεαρή κοπέλα είχε πέσει σε κόμμα, όπου και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δυστυχώς, όμως η κοπέλα κατέληξε πριν φτάσει στο νοσοκομείο Υγεία.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο οι Ελληνικές Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με το πλήρωμα, ο Μεξικανός Κροίσος είχε αποχωρήσει από τη θαλαμηγό 2 μέρες πριν το περιστατικό  και το γιοτ βρισκόταν στην Κεφαλλονιά μόνο με το πλήρωμα.

Γεγονός πάντως είναι, ότι το εργαζόμενο κορίτσι στη θαλαμηγό ήταν ένα γνωστό μοντέλο του instagram με 14,5 εκατ. followers και ονομάζεται Sinead McNamara.

Πάντως, ήδη ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μυστήριες καταστάσεις για το θάνατο της νεαρής πάνω στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου .

makeleio.gr