Κόσμος

Αερόστατο επιχείρησε να απογειωθεί αλλά το καλάθι του «βρήκε» στη στέγη κτιρίου και γκρέμισε ένα άγαλμα (Video)

Το αερόστατο ήταν έτοιμο να απογειωθεί έξω από το Κόμο της Ιταλίας. Ο αέρας ήταν ευνοϊκός, το μπαλόνι είχε γεμίσει με αέριο. Μόνο που δεν είχαν υπολογίσει καλά το βάρος στο καλάθι το οποίο ήταν γεμάτο από τουρίστες.

Όταν κόπηκαν τα σχοινιά το αερόστατο άρχισε να παίρνει ύψος αλλά όχι έτσι όπως θα έπρεπε λόγω του βάρους που κουβαλούσε. Στην αρχή χτύπησε σε ένα δέντρο και μετά καθώς ανέβαινε σιγά κόλλησε στον τοίχο ενός κτιρίου το Τέμπιο Βολτιάνο που είναι ένα φημισμένο μουσείο της πόλης. Κατάφερε και πάλι να πάρει ύψος όχι όμως όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα το καλάθι να «βρει» και να χτυπήσει με δύναμη ένα άγαλμα που βρισκόταν στην οροφή του κτιρίου, το οποίο και γκρέμισε.

Όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο το άγαλμα που ζυγίζει πολλά κιλά, έπεσε βαρύ στον κήπο του Τέμπιο Βολτιάνο. Από τύχη εκείνη την ώρα το μουσείο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος κάτω από την οροφή.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie