Σοκαριστικές εικόνες: Εδώ βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής στις Σέρρες..!!

Ο Βασίλης Μελενικλής αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε η σορός του, η οποία ήταν θαμμένη σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες.

Εικόνες που σοκάρουν και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν έρχονται στο φως για τον θάνατο του Βασίλη Μελενικλη.

Ο άτυχος 37χρονος αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε η σορός του, η οποία ήταν θαμμένη σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες.

Τα δύο αδέλφια, που γνώριζαν καλά τον άτυχο Βασίλη, συνέχιζαν όλο αυτό το διάστημα κανονικά τη ζωή τους, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γιώργος Γρηγοριάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι δύο φίλοι, που έχουν προσαχθεί, ισχυρίζονται πως ο θάνατος του 37χρονου προήλθε μετά από χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια τον έθαψαν στην αυλή, ενώ στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” προβλήθηκαν εικόνες από την αυλή του σπιτιού όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Μελενικλη.

Ο 37χρονος στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. Το κουβάρι της εξαφάνισής του μάλιστα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Η αστυνομία μίλησε με τα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών.

Χθες το μεσημέρι, ο Βασίλης βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του.

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή- «Δεν ήταν δολοφονία» λέει ο ιατροδικαστής.

Ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 37χρονου.

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής, ο οποίος έκανε σήμερα τη νεκροψία στη σορό του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ αποκάλυψε ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε και σύριγγα που παραπέμπει σε χρήση ηρωίνης. 

«Δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά», είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ενώ το γεγονός ότι βρέθηκε στο χέρι του σύριγγα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι διαβητικοί για χρήση ινσουλίνης, παραπέμπει σε τοξικομανή. «Με αυτές τις σύριγγες κάνουν χρήση ηρωίνης, όμως η ακριβής αιτία θανάτου, θα προκύψει μετά το τέλος των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως δεν έχουμε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας» συμπλήρωσε.

Οι δύο άνδρες, στην αυλή του σπιτιού των οποίων, στις Σέρρες, βρέθηκε θαμμένο το πτώμα του άτυχου 37χρονου, υποστήριξαν από την αρχή στις απόλογίες τους στην Αστυνομία πως ο φίλος τους ο 37χρονος έχασε τη ζωή του από ναρκωτικά και πως μετά φοβήθηκαν και τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε στις 3 Απριλίου και χθες, Πέμπτη,η σορός του βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του στις Σέρρες.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, το πτώμα του 37χρονου ήταν θαμμένο για διάστημα μεταξύ 50 και 60 ημερών.

Πηγή: eirinika.gr