Στόχος ο αποκλεισμός του Τριγώνου στο Καστελόριζο …»Παγίδα» στον Τσίπρα απο Μπιναλί Γιλντιρίμ

Νέα πρόκληση από την Τουρκία, αποκλείει με Navtex το Καστελόριζο…Τι θα κάνουν οι Ελληνικές δυνάμεις;

Εν τω μεταξύ, η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται καθώς λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια, με έκδοση Navtex «δεσμεύει» τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο για τις 18 Φεβρουαρίου με σκοπό – όπως αναφέρεται –  για να πραγματοποιηθεί άσκηση για έρευνα και διάσωση από τουρκικές δυνάμεις.

Η Τουρκία την ώρα που κατάλαβε οτι η Ελληνική Κυβέρνηση αποκλείεται να αντιδράσει δυναμικά , θα ξεσαλώσει στο Αιγαίο και βάζει σε ενέργεια τα σχέδια της που δεν είναι χθεσινά αλλά  στρατηγικά και όχι με αντίδραση  πίσω από α γεγονότα όπως κάνουμε εμείς!

Ο εμβολισμός του Σκάφους του Λιμενικού ήταν προσχεδιασμένος ,όπως και  η τηλεφωνική επικοινωνία του Μπιναλί Γιλντιρίμ που είχε σκοπό να αλιεύσει τις προθέσεις του Τσίπρα και που σίγουρα δεν περίμενε μια αντίδραση του τύπου να τα  «βρούμε»

Ο Ερντογάν έδωσε τα εύσημα στο Τουρκικό Πλήρωμα που εμβόλισε το Σκάφος του Λιμενικού κατ’ εντολή και ο Τούρκος πρωθυπουργός  είπε στον Τσίπρα οτι έγινε κατά λάθος !!!

 

Αφού ο Τσίπρας απέκλεισε την δυναμική και  ισοδύναμη αντίδραση της Ελλάδος ,  η Τουρκία θα ξεσαλώσει τις επόμενες ημέρες και εμείς απλά θα τρέχουμε στο ΟΗΕ που κρατά ίσες αποστάσεις και στην Κύπρο και στο Αιγαίο !

Στο ΝΑΤΟ απλά θα μας ακούσουν με κατανόηση και θα προχωρήσουν στο θέμα της Λιθουανίας ….Αν Εμείς δεν καταλάβουμε οτι πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά θα χορεύουμε όπως θα βαρά ο Τούρκος τους Ζουρνάδες !

 

Veteranos.gr