Πέταξαν τα ρούχα τους για να κάνουν Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη «γυμνή βουτιά»..!!

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 786 γυμνές γυναίκες και είχε σημειωθεί το 2015..
Με γυμνές γυναίκες γέμισε το Σάββατο η παραλία Μαγκεραμόρ στην Ιρλανδία σε μια προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για την πολυπληθέστερη «γυμνή βουτιά».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες στην παραλία βρέθηκαν συνολικά 2.505 γυναίκες οι οποίες πέρασαν τουλάχιστον πέντε λεπτά «όπως τις γέννησε η μητέρα τους» στη θάλασσα.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 786 γυμνές γυναίκες και είχε σημειωθεί το 2015 σε παραλία κοντά στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας.

Οι γυναίκες που έσπασαν το ρεκόρ αψήφισαν, μάλιστα, το γεγονός ότι το Σάββατο η θερμοκρασία του νερού στην παραλία που βρίσκεται νότια του Δουβλίνου ήταν μόλις 12 βαθμοί Κελσίου.

«Ήταν καταπληκτική εμπειρία. Δεν είχα βρεθεί ποτέ γυμνή μπροστά σε οποιονδήποτε εκτός από το σύζυγό μου, και ήταν φοβερό και απελευθερωτικό» δήλωσε μια από τις 2.505 γυναίκες.

Η «γυμνή βουτιά» πραγματοποιείται και για καλό σκοπό καθώς οι συμμετέχουσες δίνουν τον οβολό τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορες οργανώσεις. Τα φετινά χρήματα δόθηκαν στην οργάνωση Aoibheann’s Pink Tie που ιδρύθηκε το 2010 στη μνήμη της 8χρονης κόρης της Μικ Ρότσφορντ και του Τζίμι Νόρμαν που έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία χτυπημένη από τον καρκίνο.

Πηγή: makeleio.gr