Μυστήριο με νεαρό που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος – Τελικά δεν τα κατάφερε..!!

Οι πληροφορίες λένε ότι ένας βοσκός ο οποίος περπατούσε, αντίκρισε τον άτυχο νεαρό να βρίσκεται στο έδαφος γεμάτος με αίματα, σε ορεινή τοποθεσία του Φουρφουρά Ρεθύμνου. Αμέσως φώναξε βοήθεια και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Φωτεινής. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα των τραυμάτων του κι έκριναν απολύτως επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα, ο νεαρός άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο. Ο άτυχος αλλοδαπός λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο για κατεπείγουσα επέμβαση, έπαθε ανακοπή και κατέληξε.

«Δυστυχώς ο 21χρονος κατέληξε. Ήρθε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα ενώ υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Η πρώτη ήταν στο ασθενοφόρο, την ώρα που ερχόταν στο νοσοκομείο. Η δεύτερη υπέστη στο δρόμο προς το χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν»,ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα καταγόταν από την Γερμανία και έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

«Είχε εκδορές και εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα και εσωτερικά υπήρξε αιμορραγία. Δεν μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθός της καθώς δεν έγινε ποτέ το χειρουργείο. Τώρα, ο ιατροδικαστής θα ξέρει περισσότερα όταν ολοκληρώσει την νεκροψία – νεκροτομή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκιαδάκης.

Πηγή: Cretapost.gr