Όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για το σεξ στα 20 μας..!!

Η ερωτική ζωή μιας γυναίκας περνά από πολλά στάδια στις διαφορετικές φάσεις της ζωής της.

Άλλη είναι στα 20 και άλλη στα 30. Σίγουρα, σε μικρότερη ηλικία οι γυναίκες πιο άπειρες και ανώριμες σεξουαλικά..

Αυτά είναι μερικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες στα 20 τους και δεν έπρεπε:

1. Δεν ήταν επιλεκτικές

Θα ήθελαν όλες να είχαν αποφύγει κάποιους άνδρες στη ζωή τους.

2. Βιάστηκαν

Έπρεπε να το πάνε πιο σιγά. Πολλές φορές παρασύρθηκαν από το πάθος της στιγμής και δεν είχαν την υπομονή να το πάνε πιο αργά ώστε να χτιστεί μια πιο ουσιαστική σχέση. Καλή και η στιγμή, αλλά δεν πας έτσι παρακάτω.

3. Δεν μοιραστήκαμε τα μυστικά μας

Το να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου και τα «μικρά πονηρά μυστικά» σου, δηλαδή να μιλάς για το σεξ, δημιουργεί έναν δεσμό ανάμεσα σε δύο εραστές. Μικρές είμαστε πιο ντροπαλές σε αυτά τα θέματα. Τελικά αυτά ενώνουν παρά χωρίζουν δύο ανθρώπους.

4. Τα έπαιρναν όλα σοβαρά

Πρέπει να βάλεις το παιχνίδι στο κόλπο. Χρειάζεται γέλιο, χιούμορ και περιπέτεια στο κρεβάτι. Και – γιατί όχι; – sex toys. Γενικά, ο πειραματισμός είναι καλός και θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς.

5. Δεν τα είχαν καλά με το σώμα μας

Πάντα μια γυναίκα σκέφτεται το σώμα της. Πολλές φορές ντρεπόμαστε κιόλας για τις ατέλειές μας. Λάθος. Πρέπει να εκτιμάς το σώμα σου και το τι μπορείς να κάνεις με αυτό. Να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία (όλες έχουμε) και να μετατρέψεις τα μειονεκτήματα σε πλεονεκτήματα. Αν ο άλλος σε θέλει, σε θέλει όπως είσαι. Αν αφεθείς θα περάσεις πολύ καλύτερα.

Πηγή: bovary.gr