Φρίκη: 55χρονη δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ερωτικών βασανιστηρίων..!!

Είχε γνωρίσει τους δράστες μέσω διαδικτύου..

Φρικτός θάνατος για μια 55χρονη στα χέρια ενός ζευγαριού το οποίο γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο με σκοπό να κάνουν σεξ..

Όπως ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου, η Μαριάννα Μ. γνώρισε τον 36χρονο Ταϊφούν Σ. και την 27χρονη Τζάσμιν Π. σε ένα φόρουμ για ανθρώπους με ειδικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα..

Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει για την περίσταση και μετά από βασανισμό κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών, η 55χρονη βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών..

Η αστυνομία ανέφερε πώς η γυναίκα βασανίστηκε για ώρες από το ζευγάρι το οποίο την μετέφερε νεκρή από τον τέταρτο όροφο από τα σκαλιά..

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων λίγες δεκάδες μέτρα από την πολυκατοικία στην οποία έγινε το μοιραίο ραντεβού, τυλιγμένη σε μια γκρι κουβέρτα ένας περαστικός..

Το ζευγάρι των δραστών εντοπίστηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λίγο πριν επιβιβαστούν σε πτήση για Τουρκία..

Ο 36χρονος, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών, επιθέσεις, κατοχή όπλων και κλοπές ενώ η σύντροφός του είχε στο ποινικό της μητρώο κατηγορίες για απειλές, αντίσταση κατά της αρχής και κλοπές..

Πηγή: makeleio.gr