«Τυφλές» οι κάμερες ασφαλείας στο Εφετείο. Δεν καταγράφουν τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Ψάχνουν καρέ από τα γύρω..κωλάδικα οι ασφαλίτες. Ξεφτύλα Ψωροκώσταινα..!!

Στα «τυφλά» οι έρευνες για την επίθεση στο Εφετείο: Δεν λειτουργούν οι κάμερες από το 2002!
Με τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ πυροβόλησε ο ένας από τους βομβιστές του Εφετείου
Ενώ δεν υπάρχουν κάμερες και σε κρίσιμα εξωτερικά σημεία του κτιρίου – Καθοριστική η βαλλιστική, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι κάμερες στο κτίριο του Εφετείου δεν καταγράφουν εδώ και… 15 χρόνια (!) -ήτοι, από το 2002- δυσχεραίνοντας το έργο των ανδρών της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, που αναζητούν στοιχεία για την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό και καλάσνικοφ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, κατά τη διάρκεια αναζήτησης από άνδρες της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, υλικού από το βίντεο ασφαλείας, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, διαπιστώθηκε ότι οι κάμερες του Εφετείου έχουν να καταγράψουν από το… 2002!
Σαν να μην έφτανε αυτό, διαπιστώθηκε επίσης ότι, παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις κατά το παρελθόν, δεν μπήκαν ποτέ κάμερες σε κρίσιμα εξωτερικά σημεία του Εφετείου. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι βαλλιστικές έρευνες στον κάλυκα από καλάσνικοφ που βρέθηκε στο σημείο, όταν ένας εκ των δραστών πυροβόλησε κατά του αστυνομικού φρουρού.

Στην ΕΛ.ΑΣ. δίνουν ιδιαίτερη σημασία, για να διαπιστώσουν εάν ταυτοποιείται με τα πολεμικά καλάσνικοφ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που εκτιμάται ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα.

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε κάνει βομβιστική απόπειρα στο υπουργείο Εργασίας το 2016 και είχε χτυπήσει με βόμβα το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Σανταρόζα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μέχρι τώρα έρευνα, προκύπτει ότι το καλάσνικοφ είναι «καθαρό».

Τώρα , που θα βρουν πλάνα οι ασφαλίτες για να δουν τους κόκκινους αντάρτες; Ας ψάξουν κανένα γύρω κωλάδικο. Κάποιος θα έχει να τους δώσει καμιά κασέτα..

Πηγή: makeleio.gr