Τσίπρας: Έτος δικαίωσης το 2018 για τις θυσίες του λαού..!!

«Το 2018 θα είναι για όλους μια χρονιά ορόσημο , ένα έτος γεμάτο προκλήσεων οι οποίες για να μπορέσουν να υαλοποιηθούν χρειάζεται σκληρή δουλειά. Θα είναι έτος δικαίωσης για τις θυσίες του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Το 2018, πρόσθεσε, θα είναι έτος προκλήσεων και ευκαιριών που δεν πρέπει να χάσουμε. «Όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στη εξωτερική πολιτική, όπως στην ονομασία της ΠΓΔΜ . «Έχουμε ένα παράθυρο για λύση, στο βαθμό που η στροφή των γειτόνων μας αποδειχθεί ειλικρινής. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση», είπε.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρωθυπουργός είπε πως πρέπει να μπουν τα θεμέλια για πολιτική νίκη το 2019, «να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με αλληλεγγύη, χωρίς καθυστερήσεις». Να γίνουν, πρόσθεσε, οι «μεγάλες θεσμικές αλλαγές για τις οποίες έχουμε δεσμευθεί αφήνοντας το βαθύ μεταρρυθμιστικό μας στίγμα στην εκπαίδευση, στην υγεία και στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Πηγή: in.gr