Τραγωδία στο γήπεδο των Παπαδατών Μακρυνείας – Πόρτα καταπλάκωσε και σκότωσε πατέρα τριών παιδιών..!!

Θλίψη σκόρπισε στις Παπαδάτες της Μακρυνείας ο θάνατος 58χρονου πατέρα τριών παιδιών, όταν πήγε στο γήπεδο του χωριού να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο 58χρονος έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από μια συρόμενη πόρτα του γηπέδου. Το τραγικό συμβάν, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου, συνέβη σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να κρατήσει την πόρτα που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ανοίξει και αυτή υποχώρησε από το πάνω σημείο που ήταν σταθεροποιημένη τον καταπλάκωσε. Ο 58χρονος, που δεν στάθηκε τυχερός, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατό του.

Μετά την τραγική έκβαση ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού, στο γήπεδο των Παπαδατών, αναβλήθηκε.

H κηδεία θα γίνει αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Παπαδατών όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 3.30μ.μ.

Στο protothema.gr μίλησε ένας οικογενειακός φίλος του Δημήτρη Σκαρμούτσου: «Η συγκεκριμένη πόρτα ζυγίζει εκατοντάδες κιλά. Μάλλον ο Δημήτρης προσπάθησε να την βάλει πάνω στον οδηγό της πόρτας αλλά η πόρτα ήταν τόσο πολύ βαριά που δεν τα κατάφερε και την άφησε. Αφήνοντάς την , λοιπόν έκανε την κίνηση να φύγει και η πόρτα που δεν είχε στερεωθεί καλά , έπεσε και τον πλάκωσε» ,ανέφερε.
Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδατών:»Ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα! Η πόρτα αυτή θα μπορούσε να πέσει πάνω σε κάποιο παιδί… είναι τραγικό να χάνεται ένας άνθρωπος για μια συντήρηση ελάχιστου κόστους. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκαρμούτσου».

Πηγή: sinidisi.gr