ΣΟΚ «Κρετίνοι, σατανικοί μ@@@κες…»: Το ξέσπασμα του Χατζηνικολάου για την αποκαθήλωση του κόκκινου αγάλματος..!!

Με αιχμηρά λόγια, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου το γκρέμισμα από αγνώστους του “phylax”, του κόκκινου αγάλματος στο Παλαιό Φάληρο.

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους δράστες του βανδαλισμού κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μαλάκες.

«Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του phylax, Κωστή Γεωργίου.

«Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλίθιους.Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μαλάκες μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη. Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει» είπε ο δημοσιογράφος, για να καταλήξει: «Μιλάμε δυστυχώς για μεσαίωνα».

Πηγή: makeleio.gr