Ο Νίνο Ξυπολιτάς μας παρουσιάζει μια οπτικοακουστική τριλογία..!!

Ο Νίνο Ξυπολιτάς, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, πάντα αινιγματικός και μυστηριώδης, σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του μας παρουσιάζει μια οπτικοακουστική τριλογία, που χαρίζει μια διαφορετική αίσθηση για πρώτη φορά στα δεδομένα της Ελληνικής δισκογραφίας..!!

“Γράφω τη τύχη μου”, “Χαθήκαμε”, “Μεγάλος έρωτας” είναι οι 3 μουσικές αφηγήσεις σε σύνθεση, στίχους, ενορχήστρωση, παραγωγή, προγραμματισμό και σκηνοθεσία του ίδιου του Νίνο Ξυπολιτά που το μόνο δεδομένο είναι πως θα αφήσουν το ανεξίτηλο αποτύπωμά τους στο χρόνο..!!

Στη μοναδική μουσική τριλογία σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι σπουδαίες ερμηνείες των Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Θοδωρή Φέρρη, που συνέβαλαν ουσιαστικά με τις φωνές τους στο να ‘’δώσουν ψυχή’’ σε δύο από τις τρεις ιστορίες αγάπης γεμάτες αλήθεια..!!

Τα τρία ερωτικά τραγούδια, συνοδεύονται από ένα σπάνιο μουσικό video 12 λεπτών που γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra σε επιμέλεια του Sherif Fransis και που το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας..!!