Νεκρή σε παραλία της Τριχωνίδας η 44χρονη από την Κατοχή..!!

Νεότερη ενημέρωση: Τελικά βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, με την ΕΛ.ΑΣ. τώρα να αναζητά τον δράστη, καθώς το άψυχο κορμί της ήταν σε παραλία της Τριχωνίδας.

H 44χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε από την πυροσβεστική στην παραλία Φωτμού στο Πετροχώρι του δήμου Θέρμου μέσα στο αυτοκίνητό της.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις για να διαπιστώσουν να ταυτοποιήσουν το θύμα το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το οποίο μάλιστα έχει καεί στο εσωτερικό του. Η γυναίκα φέρει και εγκαύματα.

Η γυναίκα η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και από τότε δεν δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Από χθες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, όμως μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι έρευνες, αυτές είχαν αποβεί άκαρπες.

Σήμερα σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και λέμβο για την έρευνα στη θάλασσα.

Πηγή: PatrasTimes.gr