Νέος τρόμος: Το ISIS κάλεσε τους «μοναχικούς λύκους» να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη την Πρωτοχρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα στους «μοναχικούς λύκους», τους οποίους καλεί σε νέο αιματοκύλισμα, στέλνει ο ISIS με βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο διάρκειας 7 λεπτών βίντεο, ένα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους μιλώντας στα Αγγλικά καλεί τους «αδερφούς» να «καταδιώξουν» τους άπιστους στις χώρες της Δύσης τις εορταστικές ημέρες και συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα καλεί τους «αδερφούς» του, όπως τους αναφέρει εκείνος, να χτυπήσουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εκκλησίες καθώς και Χριστουγεννιάτικες αγορές, ακόμα και αν βρίσκονται εκεί παιδιά. Ενώ στοχοποιούν ακόμα και τον Πάπα.

Μάλιστα στο βίντεο έχουν δημιουργήσει με εφέ μια έκρηξη στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο, εκεί που κάθε χρόνο μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στοχοποιόντας έτσι άμεσα το Λονδίνο για επίθεση τη συγκεκριμένη ημέρα. Στις πρώτες σκηνές του βίντεο παρουσιάζεται ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων, ενώ στη συνέχεια ένα εκτροχιασμένο τραίνο.

Στη συνέχεια δείχνει εικόνες από «γλέντια» δυτικού πολιτισμού, στα οποία άνθρωποι πίνουν αλκοόλ, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά στο Τζιχαντιστικό καθεστώς. Όπως αναφέρει η «Mirror» το επίπεδο συναγερμού είναι στο «αυστηρό», πράγμα που σημαίνει ότι μια τρομοκρατική επίθεση είναι «πολύ πιθανή».