Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Μαλλιά κουβάρια στον Ρέμο – Ξύλο πρώτο τραπέζι πίστα με γόνο εφοπλιστικής οικογένειας!

Νεύρα και ένταση έφυγε πρώτος ο Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγαίνουν σπάνια σε κάποιο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν, η παρουσιάστρια το έχει δηλώσει εξάλλου οτι δεν αγαπάει τα ξενύχτια. Πριν απο λίγες μέρες όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Και η βραδιά εξελίχθηκε πολύ επεισοδιακά.

Αρχικά όλα έδειχναν να κυλούν πολύ όμορφα, με το ζευγάρι να απολαμβάνει απο το πρώτο τραπέζι πίστα τη μουσική και τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου. Η Ελένη και ο Ματέο ήταν σε μεγάλα κέφια και ο επιχειρηματίας δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κρατάει στην αγκαλιά του και να της σιγοτραγουδάει στο αυτί τα αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου. Ενώ εκείνη χαμογελούσε διαρκώς..

Όλα αυτά κράτησαν κάμποση ώρα, μέχρι τη στιγμή που όλα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά.Κι αυτό ξεκίνησε απο την παρέα στο διπλανό τους τραπέζι, μια παρέα απο πλουσιόπαιδα, γόνους επιχειρηματικών οικογενειών με ηχηρά ονόματα. 

Κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε η όλη ιστορία, μέχρι που ένας απο τους γόνους πιθανός επηρεασμένος και απο την  μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, άρχισε να φρασεολογεί προς τη μεριά της παρουσιάστριας και του συζύγου της, με καθόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς.

” Ψωνάρες τι δουλειά έχετε εδώ ” ήταν μια απο τις φράσεις που ακούστηκαν και βέβαια δεν ήταν μόνο οι άλλοι θαμώνες που τις άκουσαν αλλά και η Ελένη Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο. Αρχικά οι δυο τους και η  παρέα τους έκαν πως δεν άκουγαν και προσπάθησαν να δώσουν τόπο στην οργή, πιστεύοντας προφανώς οτι ο νεαρός θα σταματούσε. Κάτι που όμως δεν έγινε και μάλιστα συνέβη το ακριβός αντίθετο, καθώς εκείνος όσο περνούσε η ώρα και η Ελένη με τον Ματέο δεν αντιδρούσαν γινόταν όλο και πιο εριστικός.

Ο Μεγάλος Καυγάς 

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο Ματέο να αντιδράσει, όπως και έγινε .. κάποια στιγμή οι υπόλοιποι της παρέας τον είδαν να σηκώνετε απο την καρέκλα του και να κατευθύνετε αστραπιαία προς τον νεαρό γόνο προκειμένου να του ζητήσει το λόγο και να του πει αυτό που ο ίδιος εκλάμβανε ως “πλάκα” , αλλά μόνο πλάκα δεν ήταν.

Εκείνος συνέχισε να είναι εριστικός και δεν σταμάτησε αλλά έγινε και πιο προκλητικός, με συνέπεια οι δυο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την άμεση  αντίδραση των ανθρώπων και στις δυο παρέες, αλλά και κάποιους απο το προσωπικό του μαγαζιού που βρίσκονταν κοντά στην σκηνή, οι οποίοι και έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Η Ελένη Μεναγάκη προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Ματέο, μάταια όμως καθώς εκείνος είχε γίνει έξαλλος. Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως το κακό είχε γίνει. Όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός απο το διπλανό τραπέζι συνέχισε τις προκλήσεις σε πιο χαμηλούς τόνους, όμως ο Ματέο Παντζόπουλος συνέχιζε να τον ακούει.

Γι αυτο και λίγο αργότερα σηκώθηκε χωρίς πολλά λόγια, πήρε τα πράγματά του, είπε κάτι στην Ελένη και έφυγε απότομα απο το μαγαζί, χαιρετώντας την υπόλοιπη παρέα του. Η ίδια η παρουσιάστρια έμεινε για λίγο ακόμα στο τραπέζι, με το κέφι της να έχει χαλάσει ανεπιστρεπτί και σε περίπου ένα δεκάλεπτο σηκώθηκε και εκείνη και κατευθύνθηκε προς την έξοδο του μαγαζιού,προφανώς για να βρει τον σύζυγό της και να αποχωρίσουν μαζί.

 

Πηγή: Ciao