“Λύγισε” η Χριστίνα Παππά, μιλώντας για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου – “Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα…”

Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θέση της ύστερα από την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης του Κολωνακίου.

 Η ηθοποιός, παραδέχθηκε πως έδωσε κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί, ωστόσο όπως ανέφερε θα καταφέρει να αποδείξει τόσο τη δίκης της αθωότητα, όσο και του γιού της, το όνομα του οποίου επίσης αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα.

«Οφείλω ένα ευχαριστώ στους δημοσιογράφους. Με έχουν στηρίξει. Όταν όμως ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων, οι οποίοι και ήταν πάρα πολύ άδικοι. Πρώτα απ’ όλα μιλήσανε για εμένα, για τον γιο μου, για τον οποίο γιο μου, όχι μόνο είμαι υπερήφανη, όχι μόνο κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν…», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή TLife της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Είναι τόσο άδικο αυτό που έχει γίνει για να δημιουργήσουν στον κόσμο εντυπώσεις με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα» λέει αναφερόμενη και σε άλλα πρόσωπα που τα ονόματα τους βρέθηκαν μπλεγμένα στην υπόθεση. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα η δικαιοσύνη είναι μεγάλη. Έχω βάλει 5 δικηγόρους, θα κάνω τσουβάλια αγωγές. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Και νεκρή θα τους κυνηγάω» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά και για τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία και τα δημοσιεύματα τα ήθελαν μέλη του κυκλώματος.

«Κατηγορήστε με για ότι θέλετε εμένα, αυτό όμως είναι ότι πιο σκληρό υπάρχει. Κατηγόρησαν έναν άνθρωπο, τον Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος είναι μαζί με τον μπαμπά του, σαράντα χρόνια στη δουλειά και στο χώρο της εστίασης και δεν έχουν δώσει το παραμικρό  δικαίωμα. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια, η οποία και είναι ένα διαμάντι», ανέφερε μεταξύ άλλων.