Λιγο πριν πέσει “Μαύρο” στο Mega: Το πείσμα των εργαζόμενων να το κρατήσουν στη ζωή – Η τελευταία “Έκκληση” στον Β.Μαρινάκη

Το κρατούν στην ζωή οι τηλεθεατές και οι εργαζόμενοι του.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι μετά την απόφαση των μετόχων του, να μην καταθέσουν αίτηση για νέα άδεια. Το κανάλι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το οριστικό του κλείσιμο με τους εργαζόμενους του να το κρατούν «ζωντανό» παρά το γεγονός πως παραμένουν για πολλούς μήνες απλήρωτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega και εκπρόσωποι των Ενώσεων στο πλαίσιο των επαφών με τους μετόχους του καναλιού, θα συναντηθούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το μεσημέρι της Τρίτης (16/01).

Προηγήθηκε συνάντησή τους (11/01), με τον Γιάννη (Τζίγγερ) Βαρδινογιάννη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι μέτοχοι του καναλιού (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, μία κυπριακή εταιρεία στην οποία έχει μεταβιβάσει το ποσοστό του ο Ιβάν Σαββίδης) έχουν ενημερώσει ότι δεν θα καταθέσουν αίτηση για άδεια, ενώ, βάσει νόμου, το κανάλι θα πρέπει να κατεβάσει ρολά στις 27 Φεβρουαρίου.