Κινδυνεύουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο απόλυτο σκοτάδι..!!

Γενικό μπλακ άουτ σε περιοχές της Κρήτης, λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν από το Σάββατο το βράδυ περιοχές στα Σφακιά της Κρήτης, λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ και παρά τις ολονύχτιες προσπάθειες συνεργείων της επιχείρησης να αποκατασταθεί η ζημιά, φαίνεται οτι οι κάτοικοι θα ταλαιπωρηθούν για πολλές ώρες ακόμα και κινδυνεύουν ακόμα και να κάνουν χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο σκοτάδι.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης έγινε περίπου στις 9 χθες το βράδυ, του Σαββάτου, βυθίζοντας στο σκοτάδι, εν μέσω κακοκαιρίας τα χωριά Πατσιανό και Άγιο Νεκτάριο, ενώ σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις η αποκατάσταση της βλάβης δεν αναμένεται να γίνει πριν το απόγευμα, πιθανότατα μέχρι και αργά το βράδυ.

Συνεργεία της ΔΕΗ  έσπευσαν στα Σφακιά λίγη ώρα μετά το γενικό μπλακ άουτ στα δύο χωριά, όμως η βλάβη είναι πολύ σοβαρή και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις οτι η ηλεκτροδότηση θα αποκαθίσταντο αργά τη νύχτα, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Σημειώνεται, οτι νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, προκλήθηκε βλάβη σε στύλο της ΔΕΗ με συνέπεια την διακοπή της ηλεκτροδότησης σε χωριό του Μυλοποτάμου, ενώ επιστρατεύτηκε και η πυροσβεστική για τον αποκλεισμό δρόμου, λόγω σπινθήρων που έπεφταν στο οδόστρωμα.

Πηγή: flashnews