Κατονόμασε τον μεγαλοδικηγόρο – πρώην βουλευτή για τη δολοφονία της Ζέμπερη..!!

Νέα τροπή παίρνει η δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού μετά το υπόμνημα που απέστειλε ο δολοφόνος της στον ανακριτή.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης που δολοφόνησε στις 18 Οκτωβρίου την Δώρα Ζέμπερη, με νέο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή, φέρεται να κατονομάζει για ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, γνωστό Αθηναίο δικηγόρο ο οποίος έχει υπάρξει και βουλευτής.

Η αστυνομία πρέπει τώρα να διερευνήσει κατά πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί του 58χρονου δολοφόνου και μένει να δούμε αν οι ισχυρισμοί του έχουν βάση.

Ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, μαζί με το 38σέλιδο υπόμνημα, παρέδωσε και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του Β’ νεκροταφείου, το οποίο δημοσίευσε.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο δράστης ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα και υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία τάζοντάς του το ποσό των 30.000 ευρώ.

Μάλιστα αποκάλεσε τους δύο άντρες «αφεντικό» και «Χάρη».

Πάντως σε σημερινές του δηλώσεις ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, αμφισβητεί τη νέα αυτή εκδοχή του δολοφόνου καταρρίπτοντας πλήρως τους ισχυρισμούς του.

Όπως είπε «από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται πως την δολοφόνησε με κίνητρο τη ληστεία» και συμπλήρωσε ότι «ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το θέμα είναι τι προκύπτει».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbomb.gr